Snel op weg met De GRAAFF

De Graaff Wijk en Aalburg beschikt over modern materieel waarmee alle gangbare asfaltwerken kunnen worden uitgevoerd. Als partner van overheden en gemeenten zorgen we voor de asfaltering van publieke wegen. Bij de werkzaamheden gaan we altijd professioneel te werk en zorgen we ervoor dat de asfaltlaag strak wordt gelegd.

Erf of oprit asfalteren? Ook dat is mogelijk voor bedrijven en particulieren in de omgeving Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland. Neem voor alle mogelijkheden contact op met administratie@degraaffwijkenaalburg.nl

Waarom asfalteren?

Het asfalteren van bijvoorbeeld een oprit of bedrijfsterrein is een relatief duurzame oplossing voor uw bedrijf. De kosten zijn laag ten opzichte van andere soorten wegverharding. Het resultaat is een sterke, stabiele ondergrond waarin onkruid geen kans krijgt. Asfalt verzakt minder snel, het is onderhoudsvriendelijker en bovendien gemakkelijker ijsvrij te maken.

Kosten asfalteren per m2

De kosten voor het asfalteren hangen af van het uit te voeren werk. Zo kan het zijn dat er eerst een ondergrond verstevigd en/of geëgaliseerd moet worden. Is de ondergrond al stabiel en egaal? Dan is de ondergrond geschikt als basis voor het asfalteren. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de grond eerst gefreesd moeten worden. Het egaal maken betekent dat daardoor de prijs voor het asfalteren per m2 omhoog gaat.

Verder is het mogelijk om een speciale toplaag op het asfalt aan te brengen. Zo kan het asfalt nog duurzamer worden gemaakt door aan aanbrengen van een speciale laag tegen slijtage of verzuring – iets wat vooral op boerenerven belangrijk kan zijn.

Ten slotte: hoe groter het te asfalteren oppervlak, hoe lager de prijs per m2. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kunnen we een globale inschatting maken van de kosten. Voor de exacte prijs en de offerte helpen wij u graag persoonlijk verder per mail of telefoon. Neem contact op met administratie@degraaffwijkenaalburg.nl of bel: 06-23975002.