De GRAAFF levert betrouwbare machinisten en materieel voor ieder grondverzet.

Onmisbaar bij ieder grondverzet: de juiste kranen en graafmachines. Bij De Graaff Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor de juiste machine.
Niet iedere grondsoort is hetzelfde, niet ieder project is even groot. Daarom is er voor iedere klus een andere graafmachine beschikbaar bij De Graaff Wijk en Aalburg.

Kranen en graafmachines

Wij bieden verschillende rupskranen in verschillende gewichtscategoriën, van 17 tot 35 ton. Naast grondverzetmachines zijn ook enkele trailers uitgerust met kranen. En het bedrijf beschikt ook nog over enkele andere grondverzetmachines zoals een heftruck. Kortom: het gehele machinepark is groot, veelzijdig en bovendien goed onderhouden door onze eigen monteurs.

Hulpstukken

Graafprojecten zijn niet de enige soort klus waarbij onze machines worden ingezet. Onze graafmachines worden ingezet in combinatie met verschillende hulpstukken. Op die manier is onze service aan de klant nog veelzijdiger en flexibeler.

Denk aan hulpstukken zoals palletvorken, een kantelbak, een slotenbak, een werkbak, een stenenklem, stelconhaken, een machineontvanger en een sorteergrijper. Verschillende graafbakken variëren bij ons van 40cm t/m 300cm. Daarnaast zijn verschillende graafkranen uitgerust met GPS. Op deze manier gaan onze machines nog efficiënter en nauwkeuriger te werk.

Transport

Naast het aanbieden van graafkranen helpt De Graaff Wijk en Aalburg u ook graag op weg bij het grond- en machinetransport. Wij beschikken over verschillende Semi- en Eurodiepladers, stenentrailers, knijperauto’s, kieptailers en kastentrailers. Neem voor meer informatie over onze transport- en grondverzetmachines en onze huurprijzen gerust contact met ons op: 06-23975002.

Al onze machines worden ieder jaar gekeurd en voldoen aan de laatste milieueisen. Daarnaast staan klantvriendelijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel bij onze gediplomeerde chauffeurs en machinisten. Op deze manier kan De Graaff Wijk en Aalburg klanten service aanbieden volgens erkende kwaliteitsnormen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.