De flexibiliteit en service van de goede chauffeurs van De GRAAFF

In de afgelopen jaren is De Graaff Wijk en Aalburg zich steeds meer gaan richten op transport. Of het nu gaat om het vervoer van grote grondverzetmachines of de grondstof zelf: De Graaff Wijk en Aalburg is uw partner voor grondtransport in de regio.

Wat u mag verwachten van De Graaff Wijk en Aalburg:

  • professioneel, flexibel en klantvriendelijk grond- en goederenvervoer.
  • Meerdere ervaren chauffeurs staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • net als ons wagenpark met bijvoorbeeld kiepwagens, Semi- en Eurodiepladers, kastentrailers, knijperauto’s en stenentrailers.

Transport grondverzetmachines

Het transport van grote grondverzetmachines is mogelijk met grote diepladers. Het laden, lossen en het vervoer wordt professioneel uitgevoerd door onze VCA-gediplomeerde chauffeurs en machinisten. Bovendien staat De Graaff Wijk en Aalburg er voor garant dat het vervoer altijd binnen de wettelijke normen voor transport gebeurt. Wij vervoeren met een laadvermogen van tussen de 2 en 38 ton.

Transport grondstoffen

Daarnaast vervoeren we voor u grote en kleine partijen grond, zand, grind of andere grondstoffen. Knijperauto’s kunnen worden uitgerust met knijperbak of stenenklem. Naast het vervoer van deze grondstoffen verzorgt De Graaff Wijk en Aalburg – wanneer dat nodig is – ook de graafwerkzaamheden op grotere schaal met machines uit het eigen machinepark. Ieder transport voldoet aan de strengste milieu-eisen. Onze chauffeurs nemen hun verantwoordelijkheid als het gaat over klantvriendelijkheid, professionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Gladheidbestrijding

Sinds enkele jaren werkt De Graaff Wijk en Aalburg samen met gemeenten tijdens winterweer samen om er voor te zorgen dat wegen veilig blijven voor weggebruikers.

Overige diensten

Voor het vervoer van overige bulkgoederen bent u net zo goed bij De Graaff aan het juiste adres. Dichte kastentrailers zijn geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld grote partijen winkelvoorraad of post. Ook het transport van levensmiddelen behoort tot de mogelijkheden. Meerdere trailers beschikken over een koelsysteem in de wagen.

In het kort: verschillende afspraken met verschillende transportpartners zijn niet meer noodzakelijk. De Graaff Wijk en Aalburg is uw complete en betrouwbare partner in (grond)vervoer.

De Graaff in Wijk en Aalburg, een compleet transportbedrijf. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op via het nummer 06-23975002.